Interregionális Civil Projektfejlesztési Hálózatbővítés - Civil III.

civilsocietyicon.jpgInterregionális Civil Projektfejlesztési Hálózatbővítés
Civil III.

 

HUSK/1101/1.5.1/0105

 

A projekt célja a szlovák-magyar határ két oldalán működő non-profit szervezetek projekttervezési és végrehajtási kapacitásának növelése. A megvalósítás folyamán a programba bevont szervezetek alkalmazottait, önkénteseit, segítőit, mint magánszemélyeket meghatározott kompetenciaterületen mérjük fel és ennek értékelése alapján vonjuk be a speciális képzési csomag szükségesnek ítélt elemébe. 4 féle képzést (projektmenedzsment, pályázatírás, számítástechnika és angol nyelv) szervezünk. A tanfolyamok a célcsoport számára díjmentesek.

 

 

A regisztrációhoz és a tudásszint felméréséhez internetes felület és fórum várja az érdeklődőket, ahol a képzési igény jelzésén túl a résztvevők tapasztalatot cserélhetnek, vagy akár pályázati partnert kereshetnek a nagyobb támogatás esélye érdekében. Azok a non-profit szervezetek, alapítványok, egyesületek, amelyek csatlakozni szeretnének a fejlesztési programhoz, a nonprofitforum.eu címen tájékozódhatnak, regisztrálhatnak, a forrást adó programról pedig részletesen a husk-cbc.eu oldalon olvashatnak.

 

A fejlesztésre a főpályázó (Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány) és öt partnere a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében 267.715,70 euró uniós forrást nyert el az Európai Regionális Fejlesztési Alapból. A program Nógrád megye mellett Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom megyében, illetve Szlovákia határos területein érhető el, és von be közel hatszáz szervezetet.

 

Létszámunk betelt!

57a92bda40e8969cb9e44f97a5c60afd.jpg06f636abd5ae1fe12b917d00a8eadbd4.jpg

Kapcsolatfelvétel

Varga Béla Csaba
ügyvezető igazgató
vargabela@nmrva.hu

Dudás Tímea
mikrohitel menedzser
20/290-3970
dudastimea@nmrva.hu

Kocsis Ágnes
mikrohitel menedzser
20/3313-226
kocsisagnes@nmrva.hu