Ingyenes Vállalkozó leszek! - képzés indul Egerben

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nyitok Tanulási Központok Hálózat eredményes együttműködésének köszönhetően három különböző típusú, díjmentes vállalkozói képzés indul el tavasszal Egerben. Mindhárom képzés időpontjai úgy kerültek kialakításra, hogy munkaidő után is bárki részt tudjon rajta venni. A program célul tűzte ki, hogy rövid idő alatt nyújtson gyakorlati tudnivalókat és elméleti ismeretanyagot a vállalkozóknak és vállalkozni szándékozóknak, ezáltal segítse működésüket, eredményességüket, versenyképességüket.

A NYITOK hálózat célja egy innovatív, helyi igényekre épülő felnőttoktatási szolgáltatás működtetése, amelynek keretében az álláskeresők munkaerő-piaci lehetőségei növekednek, a meglévő munkahelyek megtarthatóbbá válnak, a munkahellyel rendelkezők fejlődhetnek és munkaerő-piaci előrelépésük megvalósulhat.

A együttműködés törekvése, hogy a képzéseken keresztül fejlessze a célcsoportba tartozó személyek munkaerő-piaci kompetenciáit, javítsa a nők munka-erőpiaci esélyeit, emellett feltárja a nők társadalmi és gazdasági szerepvállalásában rejlő lehetőségeket és előnyöket.

nyitok.jpg

Kapcsolatfelvétel

Varga Béla Csaba
ügyvezető igazgató
vargabela@nmrva.hu

Dudás Tímea
mikrohitel menedzser
20/290-3970
dudastimea@nmrva.hu

Kocsis Ágnes
mikrohitel menedzser
20/3313-226
kocsisagnes@nmrva.hu