Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program

  

Kp1.png       Kp2.png


Ajnlattteli_felhvs_-_Hatron_tnyl_zleti_frum_szervezse.pdf


Ajnlattteli_felhvs_-_Study_tour_szervezse.pdf


Ajnlattteli_felhvs_-_Szakmai_workshop_szervezse.pdf


Ajnlattteli_felhvs_-_zleti_terv_ksztse.pdf


Interreg VI-A Magyarország-Szlovákia Kisprojekt Alap ünnepélyes nyitókonferencia


Interreg_I.jpg  Interreg_II.jpg

Interreg_III.jpg    Interreg_V.jpg

Interreg_IV.jpg

Kp1.png  Kp2.pngInterreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program

R2 és M3 – Beruházási környezet fejlesztése (DevInvestEnviro)

SKHU/1802/3.1/011

A befektetési környezet fejlesztése c. pályázat az "R2 és M3 között" c. akcióterv részeként került kiválasztásra az SKHU / 1703 felhívás első fordulójában.

A pályázat fő kedvezményezettje, egyben az akcióterv CCP kedvezményezettje is - Fülek Város Önkormányzata (LB), és határon túli partnere a Nógrád Megyei Regionális Vállakozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján (B1). Mindkét fél több évre visszanyúló szakmai tapasztalatokkal rendelkezik az Interreg program keretén belül megvalósított pályázatok terén.

Jelen pályázattal fő céljuk a határmenti nógrádi térség gazdasági fellendítése beruházási terület létrehozásával helyi infrastruktúra fejlesztéssel Füleken. Az ipari területek újjáélesztésével és a kis- és középvállalkozások működési feltételeinek javításával a füleki korábbi zománcgyár /rozsdaövezet/ revitalizációján keresztül - gyártó csarnokok megépítése, inkubálása KKV-k részére. A pályázat során megvalósított befektetést a LB nyílt versenyszabályok szerint teszi az érdeklődő KKV-k részére elérhetővé, 40-50 új munkahely kialakítását generálva ezzel és javítva a határ menti régió foglalkoztatási szintjét és a munkaerő mobilitását. Nógrád Megyei Regionális Vállakozásfejlesztési Alapítvány sokéves saját és kapcsolatrendszere szakmai tapasztalatai alapján a füleki beruházást ösztönző és inkubációt támogató marketing tevékenységekkel járul hozzá a pályázat fő céljához.

Elkészül a létesítmény arculati terve. Bemutatásra kerül az inkubációs jó gyakorlat Magyarországról és/vagy Szlovákiáról (study tour és 3 nyelvű marketing anyag).

Kp3.jpg

 

A projektet a Nógrád Megyei Regionális Vállakozásfejlesztési Alapítvány az Európai Regionális Fejlesztési Alapból az Európai Unió társfinanszírozásában, 28.052,67 € összegben valósítja meg, melyből 23.844,76 € ERFA támogatás.

 

 www.skhu.eu       www.nkmrva.hu       www.filakovo.sk

Kapcsolatfelvétel

Varga Béla Csaba
ügyvezető igazgató
vargabela@nmrva.hu

Dudás Tímea
mikrohitel menedzser
20/290-3970
dudastimea@nmrva.hu

Kocsis Ágnes
mikrohitel menedzser
20/3313-226
kocsisagnes@nmrva.hu