Nógrád Megyei Gazdaságvédelmi Együttműködés Hírlevele

Tisztelt Nógrád megyei Vállalkozások!
Kedves Partereink!

Nógrád Megye Önkormányzata a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos veszélyhelyzet kihirdetésére reagálva három prioritásból álló programcsomagot állított össze a helyi gazdasági szereplők számára. A termelőket a „Vedd a nógrádit!” elnevezésű törekvéssel támogatják, az „Erőforrások koordinálása” a munkahelyek megtartásában segíti a helyi vállalkozásokat, a „Projekt doktor” kezdeményezés pedig az uniós és hazai forrásokból folyamatban lévő megyei projektek megsegítéséről szól.

Nógrádban a rendelkezésre álló erőforrásokat a leghatékonyabban kell felhasználni. A vállalkozásokat tájékoztatni szükséges az elérhető pénzügyi lehetőségekről és információkról. Erről folytattunk egyeztetést a Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, a megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a VOSZ megyei szervezete, a NAV megyei szervezete, a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség és Széchenyi Programiroda helyi vezetőivel, és úgy döntöttünk, hogy rendszeres hírlevélben foglaljuk össze a rendelkezésünkre álló legaktuálisabb információkat.

Mi és minden partnerszervezetünk szívesen fogadja az ezzel kapcsolatban felmerült kérdéseket, javaslatokat! Keressen minket bizalommal!

Valamennyi szervezet információit és elérhetőségeit megtalálja hírlevelünkben.

Sok sikert, erőt és kitartást kívánok az előttünk álló kihívásokhoz! Együtt erősek vagyunk!

Tisztelettel:

Skuczi Nándor
Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke

 

NM-i_Gazdasgvdelmi_Egyttmkds_hirlevl.pdf

Kapcsolatfelvétel

Varga Béla Csaba
ügyvezető igazgató
vargabela@nmrva.hu

Dudás Tímea
mikrohitel menedzser
20/290-3970
dudastimea@nmrva.hu

Kocsis Ágnes
mikrohitel menedzser
20/3313-226
kocsisagnes@nmrva.hu