KIS- ÉS MIKROVÁLLALKOZÓI HITELEK

 

Tisztelt ügyfeleink!

 

Alapítványunknál jelenleg az alábbi hitelkonstrukciók elérhetőek:

 

Mikrohitel program (mikro) mikrohitel_program.gif 
Új Széchenyi hitel (kis- és mikro)  uszt_logo_rgb.jpg 
Új Széchenyi kombinált mikrohitel (mikro)  uszt_logo_rgb.jpg 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent “Mikrovállalkozások fejlesztése” című (GOP-2011-2.1.1/M, illetve KMOP-2011-1.2.1/M kódszámú) kiírás Pénzügyi tájékoztatója. A módosítások az alábbi linken tekinthetőek meg: 

http://palyazat.gov.hu/modosult_a_mikrovallalkozasok_fejlesztese_erdekeben_kiirt_palyazat_penzugyi_tajekoztatoja


Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket arról, hogy az Új Széchényi Terv keretében meghirdetett támogatott programok igénybe vétele esetén egy vállalkozás egy operatív program keretében többszörösen, illetve több operatív programból egyazon projekten belül azonos célra nem kaphat támogatást. Egy vállalatcsoport tagjai egybeszámítandó kedvezményezettnek számítanak, így nem nyerhetnek el többszörös támogatást ugyanazon projekt keretében.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy módosul a Kombinált Mikrohitel Program (KMH) keretében nyújtott támogatások és hitelek eljárásrendje D.4. fc pontja.
A tájékoztatást az NFÜ honlapján olvashatják.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az MV Zrt. a Kombinált Mikrohitel Program keretében a hitelszerződés megkötésére vonatkozó határidőről, valamint a határidő túllépés alapján várható intézkedésekről szóló közleményt tett közzé.

powered by SiteSet